seizoens banner Orly GelFX Orly made in L.A. Hardlopen

Pedicurepraktijk Les Pieds sluit tot in ieder geval 28 april

31 maart:
Zoals iedereen al wel een beetje aan had zien komen is tijdens de persconferentie bekend gemaakt dat de eerder getroffen maatregelen worden verlengd tot in ieder geval 28 april.

Dat houdt in dat de praktijk tot die tijd gesloten blijft en dat alle afspraken tot 28 april komen te vervallen. Ik neem zelf contact met je op wanneer je nog een afspraak hebt staan.

24 maart:
Ministerie VWS: ‘medisch noodzakelijke voetzorg gaat door’
ProVoet ontving op dinsdag 24 maart bericht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport dat zorgt voor de gewenste duidelijkheid in pedicureland: medisch noodzakelijke voetbehandelingen doorverwezen vanuit podotherapeut, huisarts of specialist mogen tot en met 6 april 2020 wél worden uitgevoerd door een medisch pedicure

23 maart:
ProVoet is naar aanleiding van de persconferentie op maandagavond 23 maart in overleg gegaan en komt met de volgende aanscherping op haar eerdere advies. Voetbehandelingen die onder uiterlijke verzorging vallen zijn tot en met 6 april bij de wet verboden. 

Updates zal ik delen via Facebook en www.pedicure-lespieds.nl, ook maakt pedicurepraktijk nu gebruik van Instagram @pedicurepraktijklespieds en om u nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn we vanaf heden bereikbaar per Whatsapp op 06-55887773.

Ik wens iedereen gezondheid toe en hopelijk tot snel in de praktijk,

Jolien

Welkom bij Pedicurepraktijk Les Pieds

Mijn naam is Jolien Mensink en ik werk als gediplomeerd Medisch- en Sportpedicure.
Sinds 2007 ben ik werkzaam als pedicure, inmiddels met de specialisaties voetverzorging van diabetici, reumapatiënten en de overige risicovoet. Daarnaast ben ik in het bezit van certificaten van de volgende specialisaties: orthesethechniek, nagelbeugeltechniek, nagelreparatie, antidruktechniek en schimmeldiagnostiek. In 2010 heb ik mijn diploma medisch pedicure behaald.
In juni 2017 heb ik mijn diploma voor sportpedicure behaald, wat een mooie aanvulling is aangezien veel (top)sporters mijn praktijk bezoeken.

Per 1 januari 2009 ben ik opgenomen in het Kwaliteitsregister Pedicures (KRP). Ik behandel verscheiden soorten voetklachten, allemaal op een vakkundige wijze volgens de Richtlijnen van ProVoet en volgens de Code van de Voetverzorger.

Ook wanneer u geen problemen met uw voeten hebt bent u van harte welkom voor een cosmetische en/ of preventieve pedicurebehandeling.

Neem gerust contact op voor de behandelmogelijkheden.Tips