We zijn weer geopend

We zijn weer geopend
Lang verwacht, maar nu is het dan eindelijk zover. De praktijk is geopend vanaf woensdag 3 maart, wat betekend dat er weer volop afspraken gepland kunnen worden.
Verder zijn er ook een aantal leuke nieuwtjes die wij graag met u willen delen.

Mogelijkheden om een afspraak in te plannen:

Online afspraken agenda; De telefoon staat rood gloeiend voor het inplannen van nieuwe afspraken. Daar het lastig is iedereen in korte tijd telefonisch of per mail te woord te staan, geven wij de voorkeur aan het online inplannen van de afspraken.
 -> Libersy – Klantenportaal. Voor informatie over het inloggen, klik op het kopje “extra uitleg”.

Per mail; komt u er niet uit, of heeft u vragen kunt u deze altijd per mail stellen en eventueel via deze weg een afspraak inplannen.
-> info@pedicure-lespieds.nl

Telefonisch; komt u er niet uit via de online afspraken agenda of heeft u een dringende vraag kunt u telefonisch contact op nemen.
-> 0655887773

Heeft reeds een afspraak gepland staan en is deze na 3 maart, dan blijft deze uiteraard gewoon staan

Vernieuwde website:
Misschien heeft een aantal van u het al opgemerkt, maar ondertussen is onze vernieuwde website online gegaan. Hier vind u onder andere het laatste nieuws, de behandelmogelijkheden, de webshop en natuurlijk de vertrouwde afspraken agenda (deze is hetzelfde gebleven).

Nieuwe collega:
Blij en verheugd zijn we dat vanaf begin maart Jörna Hoeksma Les Pieds komt versterken, zij zal zich voorstellen op de website onder “Ons team”.
Door de komst van Jörna hebben wij onze openingstijden flink kunnen uitbreiden en kunnen wij u nog sneller van dienst zijn. De vernieuwde openingstijden vind u onder aan de mail.

Zwangerschapsverlof:
Op 1 mei gaat Jolien met zwangerschapsverlof en zal Jörna de behandelingen voor haar rekening nemen.

Heeft u nog vragen of opmerkingen, vernemen wij deze graag. We hopen u weer snel in de praktijk te mogen ontvangen.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *