2008 –Het begin van Pedicurepraktijk Les Pieds. Na een zoektocht naar de juiste ruimte is de praktijk inmiddels al ruim 7 jaar naar tevredenheid gevestigd aan Stationsweg 5d te Colmschate. Met veel plezier ontvangen we elke dag jong en oud, mannen en vrouwen en verzorgen we medische-, sport- maar ook cosmetische voetbehandelingen.Wij staan in onze ontwikkeling zeker niet stil door middel van nascholing en zorgen dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op voetengebied.

Het belang van goede voetverzorging
Heeft u er wel eens bij stilgestaan wat uw voeten allemaal voor u doen? Ze brengen u overal naartoe! Goede voetverzorging is erg belangrijk. Vindt u niet dat ze meer aandacht verdienen dan de dagelijkse douchebeurt? Een verzorgende behandeling van uw voeten geeft u bovendien een ontspannen gevoel. Wilt u uw voeten echt de aandacht geven die ze verdienen? Bezoek dan regelmatig een ProVoet-pedicure of medisch pedicure

Iedereen kan voetproblemen krijgen. Denk aan eelt, likdoorns, kloven, blaren, schimmelnagels of ingroeiende nagels. Laat daarom regelmatig uw voeten behandelen.

De stand van uw voeten en de schoenen die u draagt zijn vaak mede oorzaak van voetproblemen. Sommige mensen hebben risicovoeten, waardoor een regelmatig bezoek aan een medisch pedicure raadzaam is. Denk aan mensen met diabetes mellitus, reumatische aandoeningen, kanker, vaataandoeningen, neurologische aandoeningen of dermatologische aandoeningen. Ook sporters en personen die tijdens hun werk hun voeten extra belasten hebben een groter risico op problemen. Zij kunnen terecht bij een medisch pedicure sport.

De medische noodzaak van goede voetzorg wordt groter. Voetproblemen hebben namelijk invloed op uw algehele gezondheid. Komt u de eerste keer bij Les Pieds? Dan volgt er een volledige analyse, waarbij wordt gekeken naar de stand, huid en nagels van uw voeten. Ook stellen wij vragen over eventuele aandoeningen in het verleden. Op basis daarvan wordt in overleg met u een geschikte behandeling en de beste voetverzorging gekozen. Mocht het zo zijn dat uw problemen buiten onze behandelingsmogelijkheden liggen, dan wordt u doorverwezen naar een volgende discipline.

Ook als u geen voetproblemen heeft, kunt u uw voeten laten behandelen, wij bieden ook cosmetische voetverzorging  aan.

 

Wat bieden we ook aan?

een greep uit onze behandelingen