Sporters

veel geboekte behandelingen
Pedicure behandeling sporters
from
26 .50

Behandelingen voor sporters.
Een sportpedicure behandeld atleten van elk niveau, die klachten hebben van de huid en/of nagels van de voeten, of die een preventief voetverzorgings- en/of schoenadvies wensen in het kader van hun sportbeoefening. Hierbij houden wij rekening met sporter en omstandigheden waaronder gesport wordt, waardoor wij een doeltreffende, op herstel of op preventie gerichte behandeling of advies kunnen geven.

De primaire doelstelling van de sportpedicure bestaat uit het verbeteren en/of optimaliseren van de conditie van de voeten van de atleet. De sportpedicure richt zich daarbij specifiek op het optimaal houden en het herstellen van de balans tussen belasting en belastbaarheid van huid en nagels van de voeten van atleten. De werkwijze van de sportpedicure bestaat uit het voorkomen, verminderen en/of opheffen van huid- en nagelproblemen van de voeten.

Een sportpedicure is inhoudelijk vooral gericht op het toepassen van voetverzorging methoden en technieken bij sport gerelateerde problematiek. De sportpedicure kan een analyse maken van de  voet-, huid- en nagelbelasting bij diverse takken van sport, een behandelplan opstellen, de behandeling uitvoeren en juiste adviezen geven. Het geven van advies kan over allerlei onderwerpen gaan zoals juiste voetzorg, het maken van een keuze van voetzorg producten, keuze van diverse hulpmiddelen, adviseren een andere discipline te raadplegen (sportmasseur, sportpodotherapeut, sportfysiotherapeut), etc.

De aangegeven prijs is dan ook een vanaf prijs, omdat het in dit geval kan gaan om bijvoorbeeld een hele of een deelbehandeling, het toepassen van Curetape of alleen een adviesgesprek.

Les pieds het adres
voor sporters

Wij maken uw afspraak comfortabel en leuk

maak een afspraak