Jolien Mensink

over mijzelf

Mijn naam is Jolien Mensink Eikelboom en woon met mijn man en zoon in Colmschate. Aan de Stationsweg in Colmschate is mijn praktijk gevestigd waar ik werk als gediplomeerd Medisch- en Sportpedicure.
Sinds 2007 ben ik werkzaam als pedicure, in 2010 heb ik mijn diploma voor medisch pedicure behaald. Sinds 2012 ben ik ook gespecialiseerd in schimmeldiagnostiek en vanaf 2017 mag ik sportpedicure aan het lijstje toevoegen. Ook voer ik met heel veel plezier cosmetische voetbehandelingen uit.
Wij behandelen uw voeten op een vakkundige wijze en werken volgens de Richtlijnen van ProVoet en Code van de Voetverzorger.

Diploma’s

  • 2007 Pedicure
  • 2010 Medisch Pedicure
  • 2012 Schimmeldiagnostiek
  • 2017 medisch pedicure sport
  • 2020 Schimmeldiagnostiek

Diploma’s

  • 2018 schoonheidsspecialiste
  • 2020 Pedicure
  • 2020 Medisch Pedicure (in opleiding)

ProVoet

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure. Met ruim 12.500 leden bevordert zij de kwaliteit van voetverzorging en het beroep pedicures en medisch pedicure. ProVoet pedicures en ProVoet medisch pedicures beschikken altijd over een erkend diploma en werken volgens strikte hygiëne richtlijnen.

KRP

In het Kwaliteitsregister pedicures ben ik sinds 1 januari 2009 opgenomen. Het doel van het KRP is het inzichtelijk maken van de kwaliteit in de pedicurebranche. Pedicures die aan de gestelde eisen voldoen kunnen zich registreren. Een geregistreerde pedicure beschikt over de benodigde diploma’s én is verplicht zich bij te scholen.

Wkkgz

Wet Kwaliteit, klachten en geschillenzorg (Wkkgz). De overheid wil dat iedereen goede zorg krijgt. Daarom heeft de overheid wettelijk vastgelegd wat goede zorg precies inhoudt. En wat er moet gebeuren als mensen een klacht hebben over de zorg. Ik ben onder andere aangesloten bij de Geschillencommissie uiterlijke verzorging van ProVoet. Dit houdt in dat ik moet werken volgens de algemene voorwaarden van de uiterlijke verzorgingsbranche. Ook leef ik de Code van het Voetverzorgingsbedrijf na en ben ik in het bezit van een kwaliteitssysteem.
Heeft u een klacht en komt u er samen niet uit: Klachten (provoet.nl)

choose the best
attitude
and service

Making your treatments comfortable and fun

Maak een afspraak