Jolien Mensink

team-8

Jolien Mensink

Mijn naam is Jolien Mensink Eikelboom en woon met mijn man en zoon in Colmschate. Aan de Stationsweg in Colmschate is mijn praktijk gevestigd waar ik werk als gediplomeerd Medisch- en Sportpedicure.
Sinds 2007 ben ik werkzaam als pedicure, in 2010 heb ik mijn diploma voor medisch pedicure behaald. Sinds 2012 ben ik ook gespecialiseerd in schimmeldiagnostiek en vanaf 2017 mag ik sportpedicure aan het lijstje toevoegen. Ook voer ik met heel veel plezier cosmetische voetbehandelingen uit.
Wij behandelen uw voeten op een vakkundige wijze en werken volgens de Richtlijnen van ProVoet en Code van de Voetverzorger.

Pedicure100
medisch Pedicure100
Medisch sport pedicure100
Schimmel diagnostiek100

Je voeten soepel houden? Doe dan dagelijks voetoefeningen. Sta bijvoorbeeld afwisselend op je tenen, hielen en op de binnen- en buitenkant van je voeten. Of laat je voet op een klein balletje rusten en maak ronddraaiende bewegingen. Of probeer eens een potlood op te tillen met je tenen.

Als je sokken draagt, kies dan voor natuurlijk, absorberend materiaal als katoen of wol. Trek elke dag een paar schone sokken aan om schimmelinfecties te voorkomen.

Let bij het kopen van schoenen op dat je tenen voldoende ruimte hebben. Het is belangrijk dat je ongeveer één centimeter toegift hebt.

choose the best
attitude
and service

Making your treatments comfortable and fun

make an appointment