Les Pieds blijft open!

Les Pieds blijft open!

Medisch pedicures mogen wél werken als de behandeling valt onder de zorgkaders van de Wkkgz; Een groot deel van de pedicurebehandelingen valt onder deze voorwaarden van de Wkkgz. Behandelingen gericht op uiterlijke verzorging en wellness (bijvoorbeeld lakken, masseren etc.) vallen in geen geval onder de Wkkgz.
Heeft u een behandeling inclusief een behandeling gericht op uiterlijke verzorging, dan gaat uw pedicurebehandeling gewoon door, maar komt tot in ieder geval 14 januari het gedeelte voor de uiterlijke verzorging automatisch te vervallen.

Wilt u zo vriendelijk zijn rekening te houden met de volgende maatregelen binnen onze praktijk:
– Vanaf 6 november 2021 geldt opnieuw de mondkapjesplicht bij cliënten van pedicures.
– Ook adviseert het kabinet dringend om weer anderhalve meter afstand te houden.
– Wilt u bij binnenkomst de handen desinfecteren? Dit is mogelijk bij de balie.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *